Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
30 жовтня 2018

«Кредобанк» розпочав кредитування житла у комплексі «Standard One» у Києві

«Кредобанк» розпочав кредитування купівлі квартир у новому житловому комплексі «Standard One», що споруджується компанією KDD Engineering на вулиці Васильківській у Києві. Перші кредити були видані у жовтні.

29 жовтня 2018

Уточнення ідентифікаційних даних клієнта

У випадку отримання інформаційного повідомлення про необхідність уточнення ідентифікаційних даних, у зв’язку із закінченням строку дії паспортного документу, просимо Вас звернутись до відділення АТ «КРЕДОБАНК».

23 жовтня 2018

Введено в дію Політику протидії відмиванню кримінальних доходів, фінансуванню тероризму та зброї масового знищення

Інформуємо, що 19.10.2018 р. затверджено та введено в дію Політику протидії відмиванню кримінальних доходів, фінансуванню тероризму та зброї масового знищення ПАТ «КРЕДОБАНК», в якій задекларовано основні правила та напрямки роботи Банку у даній сфері.

17 жовтня 2018

«Кредобанк» вдруге підтримав перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

​«Кредобанк» вже вдруге став партнером 7-го фестивалю сучасного польського кіно «Під Високим Замком», який вже розпочався у Львові та цьогоріч відбудеться в Івано-Франківську та вперше в Ужгороді. Глядачі зможуть переглянути близько двадцяти найновіших творів польського кіномистецтва, а також відвідати чимало цікавих супутніх заходів.

16 жовтня 2018

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ:переміщення депозитарію із Відділення вул.Пушкіна, 10 ПАТ "КРЕДОБАНК" у м. Мукачеве у нове Відділення вул. Миру, 19/1 ПАТ «КРЕДОБАНК» у м. Мукачево

Повідомляємо, що з 12 по 16 листопада 2018 року заплановане переміщення депозитного сховища з Відділення вул. Пушкіна, 10 ПАТ "КРЕДОБАНК" у м. Мукачеве у нове Відділення вул. Миру, 19/1 ПАТ «КРЕДОБАНК» у м. Мукачево.

05 жовтня 2018

Новий функціонал Програми винагород Mastercard дозволить платити балами: клієнти KredoBank зможуть першими скористатися новою можливістю

Mastercard розширює можливості Програми винагород — накопичені бали можна не лише обмінювати на подарунки з каталогу, але й розрахуватися ними за будь-які товари у магазинах України та світу. Клієнти KredoBank, учасники Програми винагород Mastercard, першими в Україні отримають таку можливість.

Цілодобовий контакт-центр