Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
29 жовтня 2019

Зміна тарифів: платежі та перекази

Зміни до розміру комісійної винагороди на послугу Переказ готівки від фізичних осіб.

23 жовтня 2019

Кредобанк стартував рекламу готівкових кредитів «для тих, кому і так добре»

Кредобанк спільно з рекламною агенцією Adsapience та BRIX Creative Production зняли яскраві відеоролики на підтримку нової рекламної концепції «Добре/Кредобре».

16 жовтня 2019

НБУ продовжив дію перехідного періоду запровадження IBAN

Національний банк України продовжив дію перехідного періоду запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) до 12 січня 2020 року.

15 жовтня 2019

Google Pay став доступний держателям карток Mastercard від KredoBank

Відсьогодні держателі карток Mastercard від KredoBank зможуть оплачувати товари та послуги безконтактно гаджетами за допомогою глобального сервісу Google Pay. Сервіс дає можливість додавати картки Mastercard у додаток Google Pay та розраховуватись платіжними пристроями з NFC на безконтактних POS-терміналах у торгово-сервісній мережі та міській інфраструктурі, а також онлайн.

11 жовтня 2019

Графік роботи 14 жовтня 2019 в АТ «КРЕДОБАНК»

Інформуємо Вас, про зміни у графіку роботи відділень АТ «КРЕДОБАНК»

04 жовтня 2019

«Кредобанк» втретє підтримав перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

З 4 до 13 жовтня львів’яни та гості міста, а з 8 до 14 листопада – мешканці та гості Івано-Франківська зможуть переглянути близько двадцяти найновіших творів польського кіномистецтва, а також відвідати чимало цікавих супутніх заходів.

02 жовтня 2019

«Кредобанк» представив спеціальні пропозиції для українсько-польського бізнесу

«Кредобанк» представив актуальні пропозиції для українсько-польських клієнтів під час бізнес-сніданку «Фінансова підтримка експорту польської продукції, послуг та інвестицій на український ринок», що за підтримки банку відбувся у Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові за участю представників Національного господарського банку Польщі (BGK) та Корпорації страхування експортних кредитів (KUKE).

Цілодобовий контакт-центр