Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
26 квітня 2019

Продукти «Кредобанку» перемагають у національних медіа-рейтингах

Продукти «Кредобанку» здобули перемогу одразу в кількох українських медіа-рейтингах. Банк отримав нагороду в номінації «Овердрафти» щорічного дослідження «50 провідних банків України» від агентства «Фінансовий клуб», а також два перших місця у премії «Prostobank Awards» від агентства «Простобанк Консалтинг» за підсумками І кварталу 2019 року - у номінаціях «Кредит на придбання авто» та «Кредит на покупку нерухомості на вторинному ринку».

16 квітня 2019

«Кредобанк» запроваджує миттєві карткові перекази з Європи

«Кредобанк» запровадив можливість отримання на платіжні карти Mastercard банку миттєвих переказів з карток європейських банків. Відтепер клієнти «Кредобанку» - держателі карт Mastercard можуть переказати кошти з карти Mastercard будь-якого європейського банку, які будуть зараховані на карту протягом однієї хвилини. З нагоди старту сервісу переказ здійснюється без комісії та конвертацій.

16 квітня 2019

Зміни у графіку роботи відділення вул. Замкова, 16 АТ «КРЕДОБАНК» у м.Тернопіль

У зв’язку із передислокацією відділення з 22 квітня 2019 року, внесено зміни в графік роботи.

16 квітня 2019

Графік роботи відділень АТ «КРЕДОБАНК» у святкові дні!

Інформуємо Вас, про зміни в графіку роботи відділень АТ «КРЕДОБАНК»

15 квітня 2019

Mastercard збільшив ліміт на безконтактні операції без введення PIN-коду

Міжнародна платіжна система Mastercard збільшила ліміт на безконтактні операції без введення PIN-коду зі 100 грн. до 500 грн.

12 квітня 2019

«Кредобанк» підписав угоду про партнерство в реалізації програми JCB Finance в Україні

«Кредобанк» та британська компанія JCB підписали угоду про ексклюзивне партнерство в реалізації програми JCB Finance на території України, яка дозволить українським підприємствам купувати сільськогосподарську та будівельну техніку виробництва всесвітньо відомого британського бренду JCB у кредит та лізинг на найвигідніших умовах . Підписання відбулося під час Весняного ділового форуму – однієї з найбільших бізнес-подій року в Західній Україні.

11 квітня 2019

«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою до 500 000 гривень

​«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою на будь-які потреби. З квітня клієнти можуть отримати кредит готівкою до 500 000 гривень, а також рефінансувати видані раніше кредити в інших банках на таку ж суму.

11 квітня 2019

Інформація для клієнтів банку щодо запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні

Національний банк України повідомляє, що з 05 серпня 2019 року в Україні запроваджується міжнародний номер банківського рахунку (IBAN), який складається з 29 літерно-цифрових символів.

10 квітня 2019

«Кредобанк» та Mastercard дарують подорож до Долини нарцисів

Клієнт «Кредобанку» сумчанин Ілля Андрющенко став переможцем акції «Відчуйте аромат весни у Долині нарцисів з Програмою винагород Mastercard та KredoBank!» та отримує нагоду провести незабутній вікенд у Закарпатті.

05 квітня 2019

Зміна тарифів

Повідомляємо Вам про те, що з 15.04.2019р. у АТ «КРЕДОБАНК» внесено зміни до розміру орендної плати за користування індивідуальними сейфами.

05 квітня 2019

Збільшення відсоткової ставки для нових вкладів на вимогу «Вільний»

Повідомляємо Вам, що з 08.04.2019року в АТ "КРЕДОБАНК" збільшено процентну ставку для нових вкладів на вимогу «Вільний» до 10% на суму вкладу від 500 000 грн.

02 квітня 2019

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ: передислокація відділення вул. Замкова, 16 АТ «КРЕДОБАНК» у м.Тернопіль

Висловлюємо Вам щиру подяку за довіру та плідну співпрацю з АТ “КРЕДОБАНК”! Ми вдосконалюємось для Вас!

Цілодобовий контакт-центр