Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Новини

RSS пiдписка
24 січня 2020

Продукти Кредобанку – в ТОП-3 премії Prostobank Awards-2019

За підсумками 2019 року продукти Кредобанку увійшли до ТОП-3 одразу в п’яти номінаціях премії Prostobank Awards – незалежного щоквартального рейтингу продуктів та послуг українських банків, який проводить агентство «Простобанк Консалтинг».

17 січня 2020

Кредобанк подарував медичне обладнання для інтенсивної терапії новонароджених у пологовий будинок

​Кредобанк придбав інкубатор для новонароджених та два монітори стану пацієнта для відділення інтенсивної терапії новонароджених для пологового клінічного будинку №1 міста Львова. Загальна вартість обладнання, що було передане 17 січня, склала 536 тисяч гривень.

11 січня 2020

Кредобанк впроваджує новий онлайн-банкінг

Від 11 січня 2020 року клієнти Кредобанку отримали можливість користуватися новою системою онлайн-банкінгу. Нова платформа онлайн-банкінгу, що замінить існуючу систему «КредоДайрект», розроблена на базі мультифункціональної цифрової платформи TheService від компанії PayForce, а її підтримку та інтеграцію з банківськими системами забезпечує один зі світових лідерів ІТ-індустрії – IBM.

02 січня 2020

Кредобанк вчетверте підтримав українсько-польську соціальну акцію «Миколай без кордонів»

Кредобанк вчетверте виступив співорганізатором та партнером українсько-польської соціальної акції «Миколай без кордонів». У рамках проєкту, ініційованого та організованого польською громадською організацією linia102.pl та Львівською обласною державною адміністрацією, 28 грудня у с. Нове Місто відбулося дитяче свято для місцевих школярів.

Цілодобовий контакт-центр