Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

ПАТ «КРЕДОБАНК» підтримав ініціативу відкритих уроків фінансової грамотності для школярів Львова до Всесвітнього дня ощадності

23 листопада 2016

ПАТ «КРЕДОБАНК» підтримав ініціативу викладачів та студентів Львівського інституту Університету банківської справи з проведення відкритих уроків фінансової грамотності у школах Львова з нагоди Всесвітнього дня ощадності. Загалом у рамках ініціативи керівники та працівники банку провели 6 уроків у 5 школах міста.

Під час уроків, що проводилися для школярів 9-11-х класів, керівники та працівники банку разом із активістами студентських органів самоврядування Львівського банківського інституту розповідали учням про те, як правильно та ефективно розпоряджатися власними коштами, ознайомили з різноманітними банківськими послугами та сервісами й перевагами їх використання, а також про основні правила запобігання та захисту від шахрайств з платіжними картами та іншими банківськими продуктами. Головною подією акції стала відкрита лекція з історії грошей та принципів роботи банківських послуг у львівській школі №10 ім. Марії Магдалини, яку провів 22 листопада заступник голови правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Даміан Раґан.


«Уроки фінансової грамотності для школярів — це не лише можливість дізнатись про те, як ефективно керувати власними коштами, а й чудова нагода отримати поради та відповіді на всі запитання від фахівців-практиків у сфері фінансів щодо безпечного та грамотного користування банківськими послугами, — говорить заступник голови Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Даміан Раґан. — «Ми в ПАТ «КРЕДОБАНК» підтримуємо ініціативу відкритих уроків до Всесвітнього дня ощадності вже довгий час та залюбки ділимося своїм досвідом безпечного управління власними фінансами».

Всесвітній день заощаджень відзначається у рамках міжнародної ініціативи «День заощаджень», яка проводиться в Україні вже третій рік поспіль Незалежною асоціацією банків України під егідою Національного банку України та за підтримки німецького банку розвитку KfW. Мета Всесвітнього Дня заощаджень — популяризація ідеї заощадження коштів та привернення уваги державних та приватних компаній до підвищення рівня фінансової грамотності населення. Всесвітній День заощаджень відзначається 31 жовтня. ПАТ «КРЕДОБАНК» підтримує ініціативу його відзначення освітніми заходами четвертий рік поспіль.

Підписатися
Цілодобовий контакт-центр